Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Tietoja Holm Securitystä

Markkinoiden johtavat haavoittuvuusarvioinnit

Holm Security on automatisoitujen ja jatkuvien haavoittuvuusarviointien haastaja. Yrityksellä on toimintaa monessa maassa, etupäässä Euroopassa ja Aasiassa.

Holm Security VMP -alusta tarjoaa kaikille mahdollisuuden valvoa tehokkaasti verkkojensa ja järjestelmiensä suojausta. Tarjoamme myös innovatiivisen ratkaisun käyttäjien turvallisuuden arviointiin. Alustamme on helppokäyttöinen, ja tukihenkilöstömme ja tietoturva-asiantuntijamme tarjoavat monipuolisia tukipalveluja. Alustaamme investointi on älykäs ja tehokas sijoitus parannettuun tietoturvaan – varsinkin, kun edessä häämöttää tulevaisuus, jossa kyberturvallisuus on entistä tärkeämpää lisääntyviin uhkiin sekä uusiin ja nykyisiin lakeihin ja suosituksiin vastaamiseksi.

Olemme siellä missä sinäkin

Paikallisuus on tärkeä osa strategiaamme, koska uskomme, että haavoittuvuusarviointien alalla menestyminen edellyttää, että olemme siellä missä asiakkaammekin – niin resurssit kuin palvelinkeskukset. Meillä onkin nyt toimintaa monissa Euroopan ja Aasian maissa.

Vahva ja kokenut tiimi

Holm Securityn taustalla on tiimi, jolla on pitkä ja perusteellinen kokemus kyberturvallisuudesta ja tuotekehityksestä. Yrityksen perustajia ovat Stefan Thelberg, Jens Larsson, Rickard Vikström ja Victor Jerlin. He kaikki tunnetaan kyberturvallisuuden menestystarinasta nimeltä Stay Secure, joka on Pohjois-Euroopan johtava sähköpostitietoturvan toimittaja.