Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Petosriskin arviointi

Testaa käyttäjiesi vastustuskyky

Monien kokemuksen mukaan organisaatioiden suurin tietoturvariski ei ole IT-ympäristö sinänsä vaan IT-ympäristön käyttäjät. Järjestelmiä ja tietokoneita voidaan suojata, arvioida ja valvoa niiden turvallisuuden varmistamiseksi, mutta kuinka turvallisia ovat käyttäjät ja kuinka käyttäjiä voi testata? Alle prosentti Ruotsin kaikista organisaatioista mittaa käyttäjiensä turvallisuutta. Siksi ne eivät tiedä, mitä tapahtuu, kun käyttäjät altistuvat tietojenkalastelulle, kohdennetulle verkkourkinnalle ja kiristysohjelmien hyökkäyksille.

Simuloi käyttäjien manipulointia

Holm Security VMP sisältää innovatiivisen ja tehokkaan työkalun, jolla parannetaan käyttäjien vastustuskykyä manipuloinnille. Palvelun avulla voit simuloida sähköpostihyökkäyksiä, ja käyttäjien vastustuskyvyn lisäämiseksi kullekin käyttäjälle tarjotaan automaattisesti koulutusta, joka on räätälöity käyttäjän toiminnan perusteella. Saat myös arvokkaita tilastotietoja, joiden mukaan voit ryhtyä jatkotoimiin.

Arviointi on täysin riskitön käyttäjän ja IT-järjestelmien kannalta. Simulaatiossa käytetään sähköpostiviestejä ja verkkosivuja. Palvelu sisältää erilaisia malleja, joita on helppo muokata, tai voit luoda omia sähköpostiviestejä ja verkkosivuja. Tällä tavoin voit harjoittaa enemmän tai vähemmän kehittynyttä käyttäjien manipulointia ja kohdennettua verkkourkintaa, jonka kohteena on koko organisaatio tai organisaation tietty käyttäjäryhmä.

GDPR-vaatimusten noudattaminen

Kuinka alttiita käyttäjät ovat henkilötietovuodoille? Petosriskin arvioinnilla voit mitata, kuinka vastustuskykyisiä käyttäjät ovat tietyntyyppisten henkilötietojen paljastamiselle – tämä on tärkeä tieto GDPR:n vaatimusten noudattamisen kannalta.

Automatisoitu koulutus

Simulaation aikaisen toiminnan perusteella kullekin käyttäjälle luodaan ja tarjotaan automaattisesti räätälöityä koulutusta. Koulutuksessa annetuista tiedoista on paljon hyötyä käyttäjälle. Tiedot perustuvat valmiisiin malleihin tekstin ja kuvituksen muodossa. Lähettäjää ja malleja voi vaihtaa vapaasti, ja voit käyttää myös omaa koulutusmateriaalia. Automatisoitujen toimintojen avulla saat muutamalla napsautuksella arvokkaita tilastoja sekä koulutat automaattisesti käyttäjiä – yksinkertaista ja erittäin tehokasta.

Tilastot

Arvioinnin tulokset sisältävät tilastoja avatuista sähköpostiviesteistä, napsautuksista, sähköpostivastauksista ja lähetetyistä lomakkeista. Tilastoja ei ole yhdistetty käyttäjiin, vaan ne ovat täysin nimettömiä. Voit verrata vaivatta eri aikoina tehtyjen arviointien tuloksia ja arvioida, onko arviointien välillä tekemilläsi toimilla ollut haluttu vaikutus.

Sisäänrakennettu yksityisyyden suoja

Tämä palvelu perustuu sisäänrakennetun yksityisyyden suojan periaatteeseen, mikä tarkoittaa, että käyttäjän henkilökohtaista koskemattomuutta ei koskaan vaaranneta. Kaikki arviointiin osallistuvat käyttäjät ovat nimettömiä, eikä arkaluonteisia tietoja tallenneta.