Demo Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Holm Security VMP | Private Cloud

Automatisoitu ja jatkuva haavoittuvuusarviointi

Holm Security VMP | Private Cloud on kattava alusta verkkojen ja verkkosovellusten tarkistukseen. Alustan avulla voit hallita verkkojen, järjestelmien, verkkosovellusten, APIen, pilvipalvelujen ja pilvi-infrastruktuurien tietoturvaa. Alustan automatisoidut ja jatkuvat tarkistukset etsivät jatkuvasti haavoittuvuuksia, joiden määrä lisääntyy koko ajan. Alusta tarjoaa useita toimintoja, joiden avulla pyritään varmistamaan vaatimustenmukaisuus EU:n verkko- ja tietoturvadirektiivin (NIS), PCI:n, GDPR:n, ISO 27001:n ja PDPA:n kanssa.


Alat

Holm Security VMP | Private Cloud on suunniteltu erityisesti seuraavantyyppisiä organisaatioita varten:
  • Suuryritykset
  • Valtion virastot
  • Pankit ja muut suuret rahoituslaitokset
  • Kriittisten digitaalisten ja fyysisten infrastruktuurien toimittajat
  • Sotilas- ja tiedustelupalvelu
  •  Lainvalvontaviranomaiset


Paikallinen asennus

Holm Security VMP | Private Cloud on kattava alusta, joka asennetaan asiakkaan omaan IT-ympäristöön ja omiin laitteisiin. Se tarkoittaa, että mikään haavoittuva data ei lähde organisaatiosta. Järjestelmien ylläpidosta ja pääsystä vastaavat Holm Securityn turvallisuusselvityksen läpikäyneet työntekijät, jotka noudattavat kaikkein korkeatasoisimpia tietoturvamenettelyjä ja käyttävät suojattuja tietoliikenneyhteyksiä. Kaikkien suoritettujen testien tarkastuksesta ja hyväksynnästä vastaavat haavoittuvuustestien asiantuntijat.

Tehokkaita työkaluja ja toimintoja

Holm Security VIP | Private Cloud sisältää useita työkaluja, joiden avulla voit käsitellä tehokkaasti haavoittuvuuksia, olipa niitä vähän tai tuhansia. Työkaluja ovat esimerkiksi Asset Manager, Vulnerability Manager, Continuous Monitoring sekä Remediation.

Joustavat integroinnit

Holm Security VIP | Private Cloud tarjoaa monia integraatiomahdollisuuksia muihin ratkaisuihin. API:n ansiosta alusta voidaan integroida esimerkiksi CI-/CD- ja SIEM-järjestelmiin sekä SOC-palveluihin. Tarjolla on myös valmiita integrointiratkaisuja esimerkiksi Jira- ja Slack-sovelluksiin. Voit myös käyttää Webhooks-integrointia monenlaisiin järjestelmiin.

Luo oma infrastruktuuri – tehokkaasti ja turvallisesti

Organizer-portaalimme avulla eri käyttäjät ja osastot saavat pääsyn tarvitsemaansa dataan Security Center, mutta järjestelmässä on myös keskitetty hallinto. Näin hallintoa voidaan yhtenäistää tietoturvasta tinkimättä.

Asiantuntevat tukipalvelut ja jatkuvat tilannearviot

Erittäin ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimimme ja tietoturva-asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan alustamme käytössä ja haavoittuvuuksien korjaamisessa. Jatkuvien tilannearvioiden avulla varmistamme, että yrityksesi saa mahdollisimman suuren hyödyn alustastamme ja onnistuu vähentämään haavoittuvuuksien määrää oman IT-tietoturvansa parantamiseksi. Asiantuntijamme ja tekniset toimintomme auttavat tulkitsemaan ja priorisoimaan havaittuja haavoittuvuuksia.