Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Johtoryhmä

  Stefan Thelberg, CEO
Hallituksen puheenjohtaja
Holm Securityn perustaja ja toimitusjohtaja. Stefan on myös perustanut Swedish Webhosting Groupin sekä Stay Securen, Pohjois-Euroopan suurimman sähköpostiin keskittyneen tietoturvayrityksen. Stefan on myynyt tietoturvatuotteita yli 15 vuotta sekä yksityiselle että julkiselle sektorille.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

  Jens Larsson, CIO
Hallituksen jäsen
Holm Securityn perustaja. Jens oli niin ikään perustamassa Stay Securea. Jens on ollut mukana tietoturvatuotteiden kehittämisessä yli 15 vuoden ajan.
jens.larsson@holmsecurity.com

  Erik Torlén, CTO
Erikillä on yli 10 vuoden kokemus teknologioiden tuotteistamisesta kansainväliseen liiketoimintaan. Hänellä on vahva tausta ohjelmistokehityksessä. Viimeiset kolme vuotta Erik työskenteli Apican teknologiajohtajana vastaten strategiasta ja tuotteista, joita käyttivät useat Fortune 100-yritykset.
erik.torlen@holmsecurity.com

  Carolina Martell, Marketing Manager
Carolinalla on usean vuoden kokemus markkinoinnista IT-alalla. Aiemmin hän työskenteli COSMO CONSULTILLA ja Hitachi Power Toolsilla. Carolinalla on tutkinto Umeån yliopistosta, pääaineenaan media ja viestintä.
carolina.martell@holmsecurity.com

  James Byström, Head of New Markets
Jamesilla on yli 20 vuoden kokemus kansainväliseltä tietoturvallisuus- ja telekommunikaatiosektorilta. Jamesin viimeisimmät positiot ovat olleet johtotehtävissä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisessä Ericssonilla, Clavisterilla ja Dimensionilla.
james.bystrom@holmsecurity.com

  Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakimilla on yli seitsemän vuoden kokemus tietoturva-alalta. Aiemmin Joakim työskenteli Stay Securella, jossa hän keskittyi myyntiin yksityisellä ja julkisella sektorilla.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

  Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willemillä on yli seitsemän vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä tietoturva- ja telekommunikaatioalalla. Aiemmin hän on työskennellyt myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävissä muun muassa Canonilla ja KPN:llä.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

  Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatulla on yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä informaatioteknologiayritysten palveluksessa. Tatun ura alkoi Telialla ja F-Securella, minkä jälkeen hän on työskennellyt useissa uuden teknologian yrityksissä.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

  Paweł Dworucha, Country Manager Poland
Pawełilla on yli kahdeksan vuoden kokemus tietoturvaan liittyvästä liiketoiminnasta. Hän on aiemmin työskennellyt Niebezpiecznikillä, missä hänen vastuullaan olivat liiketoiminnan kehitys sekä myyntiorganisaation rakentaminen. Asiakaskuntaan ovat kuuluneet Puolan suurimmat yritykset sekä PK-yritysten sektori.
pawel.dworucha@holmsecurity.com


Isaac Ng, Country Manager Malaysia
Isaac Ngilla on yli 15 vuotta kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä  ja strategisista kumppanuuksissa  IT-konsultoinnin, verkkokaupan, digitaalisten palveluiden ja business intellligencen alueilla. Hänen aiemmat työtehtävän ovat liittyneet uuden liiketoiminnan rakentamiseen, asiakassuhteiden edistämiseen ja ylläpitoon ulkoisiin kumppaniyrityksiin eri toimialoilla.
isaac.ng@holmsecurity.my

Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
alok.sahay@holmsecurity.com



  Mats Larsson, hallituksen jäsen
Senior Advisor ja Holm Securityn perustaja sekä hallituksen jäsen. Aiemmin Mats oli myös Stay Securen hallituksen jäsen.


  Rickard Vikström, hallituksen jäsen
Hallituksen jäsen ja Holm Securityn perustaja. Rickard johtaa perustamaansa Polar Bear Groupia. Rickard oli aiemmin myös Stay Securen hallituksessa. Hänen erityisiä osaamisalueitaan ovat Linux ja tietoturvallisuus. Rickardilla on usean vuoden kokemus liiketoimintojen kehittämisestä.