Demo Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Holm Security VMP | Cloud

Pilvipohjainen haavoittuvuusarviointi

Holm Security VMP | Cloud on alan johtava ja kattava pilvipohjainen alusta automatisoiduille ja jatkuville haavoittuvuusarvioinneille. Alusta sopii kaikille aloille organisaation koosta riippumatta, ja se tarkistaa verkot, järjestelmät, verkkosovellukset, API:t, pilvipalvelut ja pilvi-infrastruktuurin koko aika lisääntyvien haavoittuvuuksien varalta. Paikallisessa tarkistuksessa käytetään asiakkaan virtuaaliympäristöön asennettua Scanner Appliance -sovellusta, joita voi olla yksi tai useita.

Pilvihallinto

Voit käyttää palvelua helposti ja tehokkaasti selainpohjaisella hallintapaneelillamme eli Security Centerillä, jossa voit yhdessä kollegoiden ja IT-yhteistyökumppanin kanssa käsitellä yrityksesi haavoittuvuuksia. Suuremmille organisaatioille ja yhteistyökumppaneille tarjoamme mahdollisuuden luoda oman infrastruktuurinsa, jossa voi olla useita Security Centereitä, käyttämällä Organizer-verkkoportaaliamme.

Tehokkaita työkaluja ja toimintoja

Holm Security VMP | Cloud sisältää työkaluja, joiden avulla voit käsitellä tehokkaasti haavoittuvuuksia, olipa niitä vähän tai tuhansia. Työkaluja ovat esimerkiksi Asset Manager, Vulnerability Manager, Continuous Monitoring sekä Remediation.

Integraatiot

Holm Security VMP | Cloud tarjoaa monia integraatiomahdollisuuksia muihin ratkaisuihin. API:n ansiosta alusta voidaan integroida esimerkiksi CI-/CD- ja SIEM-järjestelmiin. Tarjolla on myös valmiita integrointiratkaisuja esimerkiksi Jira- ja Slack-sovelluksiin. Voit myös käyttää Webhooks-integrointia monenlaisiin järjestelmiin.

Asiantuntevat tukipalvelut ja jatkuvat tilannearviot

Erittäin ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimimme ja tietoturva-asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan alustamme käytössä ja haavoittuvuuksien korjaamisessa. Jatkuvien tilannearvioiden avulla varmistamme, että yrityksesi saa mahdollisimman suuren hyödyn alustastamme ja onnistuu vähentämään haavoittuvuuksien määrää oman IT-tietoturvansa parantamiseksi. Asiantuntijamme ja tekniset toimintomme auttavat tulkitsemaan ja priorisoimaan havaittuja haavoittuvuuksia.