Demo Maksuton kokeilu Pyydä tarjous Ota minuun yhteyttä

Premium-tuki

Haavoittuvuuksien menestyksekkääseen vähentämiseen

Resurssit ja osaaminen aiheuttavat haasteita monille yrityksille haavoittuvuuksien hallinnassa. Holm Security tarjoaa tämän pulman ratkaisemiseksi kattavan henkilökohtaisen tuen sekä seurannan. Premium-tukemme ansiosta olette turvallisissa käsissä, ja saatte kaiken hyödyn sijoituksestanne alustaamme, joka tarjoaa jatkuvaa, automatisoitua haavoittuvuuksien arviointia.

Tasokasta tukea asiantuntijoiltamme

Premium-tukeemme sisältyy asiakastyytyäisyystiimimme sekä tietoturvaspesialistiemme apu. Heiltä saat tukea säännöllisesti, ja heihin saa yhteyden aina, kun kysymyksiä herää. Tukeen sisältyvät myös säännölliset tapaamiset oman tiiminne kanssa. Tämä toimintatapa takaa menestyksekkään strategian, joka vahvistaa IT-tietoturvaanne nyt sekä tulevaisuudessa.

Yhteistyökumppaneiden sekä ulkoistettujen tahojen koordinointi

Premium-tukemme ei ole vain itse asiakasta varten, vaan se tarjoaa apunsa myös yhteistyökumppaneillenne sekä ulkoistetuille tahoille. Varmistamme tehokkaan toiminnan erilaisten kumppaneiden välille. Tarjoamme erilaisia teknisiä tukiratkaisuja, kuten Organizerin.

Säännölliset seurantatapaamiset

Premium-tukemme tärkeä ominaisuus ovat siihen sisältyvät jatkuvat seurantatapaamiset, joita pidetään neljännesvuosittain ja tarvittaessa useammin. Tapaamisissa tarjoamme opastusta siihen, miten haavoittuvuuksia hoidetaan sekä miten työstrategiat, rutiinit ja priorisointi toimivat. Lisäksi koulutamme tapaamisissa ja kerromme tuotteisiin liittyvistä uutisista.

Tukivaihtoehdot

Tuki ja sopiminen hoidetaan sähköpostitse, puhelimitse ja verkkotapaamissa, jollei toisin sovita.


Standard-tuki:
Premium-tuki:
Tuotetuki
   
Haavoittuvuuksien arviointi ja neuvonanto
-  
Opastus työtapoihin ja -rutiineihin
-  
Jatkuvat seurantatapaamiset
-  
Jatkuva koulutus
-